cropped-ae161-bulk-arm-detail_1000x1000-2.jpg

test

Hét speeltje met grote impact is wel de of “the fuckingmachine” zoals het in het Engels genoemd wordt.

of elektrisch aangedreven kan de een vervanging zijn voor een (vrouwelijke of mannelijke) partner, maar meer nog een welkome aanvulling bij twee of meer spelers. Of om naar te kijken en/of om meer mogelijkheden te creëren. 

Een goed over
 
vind u bij

Wij zijn niet alleen een webwinkel, maar geven ook deskundige adviezen en assisteren bij problemen. Macchina Pioggio is voorloper op het gebied van neukmachines en bouwt deze ook zelf, zo is het mogelijk gestalte te geven aan eigen of speciale wensen.

Meer informatie

Sinds 1986 producent van neuk-

In de jaren 80 waren er geen (of weinig) voorbeelden van . De huidige meest gebuikte techniek van het omvormen van de roterende beweging van de motor naar een lineaire slagbeweging was toen nog niet echt ontdekt. Er liggen bij ons nog oude niet gerealiseerde ontwerpen en delen van gebaseerd op pneumatiek en lineaire omvormers. Leuk voor het museum.

Meer informatie

Wij vinden het geven van zeer belangrijk

Elke machine heeft haar eigen eigenschappen. Er is veel keuze en daar past bij. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Kracht

De kracht van de heen en weer gaande beweging varieert per machine. Er zijn machines die bij een te hoge weerstand stoppen, er zijn machines die dat niet doen!

Geluid

Wij wonen in Nederland dicht op elkaar en het is prettig als de buren zich niet hoeven te storen aan onze erotische activiteiten. Wij weten welke geruisloos zijn en welke een beetje meer geluid maken.

Accessoires

Uiteindelijk zal de de vorm en uitvoering van het accessoire het gevoel bepalen. De accessoires komen in vele maten en grootte. En zijn beschikbaar voor man en vrouw, penetrerend of ontvangend.

Visualisatie

Het is niet altijd eenvoudig een keuze te maken voor een machine aan de hand van foto’s op onze of andere webshops. De grootte van de machine, het geluid, de uitstraling en de instelmogelijkheden zijn niet altijd even helder.

Dat is de reden waarom wij (bescheiden) regelmatig op beurzen te vinden zijn met onze mooie producten en machines.

Macchina Pioggio

Onze

Wij hebben in onze webwinkel gekozen voor een indeling in electrische machines, mechanische machines, handmachines, doosmachines, trilkussen en meubels.

Meer informatie

Electrische

Meer informatie

Mechanische

Meer informatie

Meer informatie

Hand

Meer informatie

Doos

Meer informatie

Geloof ons niet op ons woord

maar luister naar onze klanten

vanwege privacy redenen hebben wij geen foto’s geplaatst

Bedankt voor het advies. Wij zijn helemaal gelukkig.

Richard

Wij zijn helemaal wild van onze Black Magic. 

Lisa en Corné

Fijn dat jullie zo ruimdenkend zijn.

Wout
Gratis verzending

Bij ons zijn de transporkosten inbegrepen in de prijs van de machine. Dus geen extra kosten bij de aanschaf van een .

Discrete verpakking

Om uw privacy te borgen leveren wij de in zeer discrete verpakking. Onze producten blijven uw geheim.

Veilig betalen

U kunt uw machine bij ons op een veilige wijze betalen. Wij bieden mogelijkheden als Ideal, PayPal, creditcards en directe bankoverschrijving.

Snelle levering

Binnen 1 tot 3 dagen, afhankelijk van uw locatie, heeft u uw machine gratis  thuis bezorgd.