cropped-ae161-bulk-arm-detail_1000x1000-2.jpg

Verschillende soorten penissen

Verschillende soorten penissen

Er zijn veel verschillende soorten penissen die je waarschijnlijk (zeker) zult tegenkomen in je leven.
Penissen zijn als sneeuwvlokken. Geen twee zijn precies hetzelfde. Maar ze zijn allemaal perfect op hun eigen manier. Dat gezegd hebbende. Afhankelijk van hoeveel je er in je leven hebt gezien. Kun je je afvragen hoeveel soorten penissen er echt zijn? Nou. Het zijn er veel meer dan de omvang van emojis kunnen suggereren.

Je hoeft de penis van een persoon niet hoeft te vergelijken met een of andere ideale penisvorm. Omdat al deze verschillende soorten penissen bestaan. Het gaat er in eerste instantie om, om hem te laten werken. En plezier te hebben in de slaapkamer. Ongeacht de vorm of grootte van de penis.
Erectiemiddelen kunnen wel hulp brengen om de stijfheid te vergemakkelijken.

In principe zijn penissen zijn net als vulva’s allemaal een beetje anders. Niemands penis ziet er precies hetzelfde uit. Omdat ze allemaal verschillende vormen, lengtes en rondingen hebben. Echter. Als het gaat om seks.  Is het prima om het vinden wat werkt voor jou en je partner. Bovendien is het communiceren over wat het fijnste voelt voor beiden het beste.

Dus ja. Het maakt niet uit met wat voor apparaat je beneden werkt. Want er is altijd een manier om seks te hebben met (en goed te waarderen) alle penissen die er zijn. Als je wilt ontdekken hoe uitgebreid de reikwijdte van penissen is. Wij hebben de vorm van de penissen teruggebracht tot een aantal hoofdtypen. Met enige humor. Want dit is wat je moet weten over elk van hen. Plus de manieren om het beste te verkrijgen. En de meest aangename seks met alle van hen.

Verschillende soorten penissen

Verkeerskegel penis.

Beschrijving.
In de volksmond heb ik mannen horen verwijzen naar hun penissen als een verkeerskegel penis.

Waar het smal is aan kop. Maar dan breder wordt naar de buik toe.

Echte praatjes.
Omdat de penis geleidelijk aan groter wordt als je naar de basis toe gaat. Kan de penetratie in het begin gemakkelijk zijn. Maar hoe dieper hij  gaat. Hoe moeilijker het kan worden om te penetreren.

Jouw zet.
Met tijd en gemak zul je in staat zijn om de partner wat uit te rekken. Om rond hun penis het laatste stukje te laten passen. Je zult zeker veel glijmiddel willen gebruiken om dieper te kunnen duwen Zodat het niet zo ongemakkelijk is als de penis in en uit beweegt.

En ook.
De missionarispositie werkt het beste als je seks hebt met deze penisvorm. Omdat je je benen zo breed mogelijk kunt openen. Zodat deze langzaam en volledig naar binnen kan dringen.

Paddenstoel Penis.

Beschrijving.
Aan de andere kant zijn er ook penissen die smaller zijn aan de basis. Maar geleidelijk aan groter worden aan het einde. Als je het niet kunt visualiseren. Stel je dit voor. Een omgekeerde verkeerskegel of een paddenstoel.

Echte praatjes.
Er zijn misschien eerst wat problemen bij het penetreren. Maar wanneer je eenmaal binnen bent. Dan komt het wel goed.

Jouw beurt.
De missionarishouding is misschien comfortabeler voor de partner van iemand met een paddenstoelvormige penis. Je zou de eerste uitrekking van de vaginale of rectale wand krijgen. En dan zou het puntje van de penis wat extra stimulatie kunnen geven als deze eenmaal binnen is.

Dikke Penis

Beschrijving.
Sommige penissen werken met iets meer omtrek dan andere. Hetgeen betekent dat ze aan de bredere kant zijn. Of soms zelfs breder zijn dan ze lang zijn.

Echte praatjes.
Ik weet dat omtrek ongemakkelijk kan zijn. Maar er zijn mensen die houden van omtrek dan van lengte als het gaat om het hebben van seks.

Jouw zet.
Het is belangrijk als je seks hebt met iemand die wat smaller is. Dat je het glijmiddel gebruikt. Omdat er zoveel omtrek is. Is er ook veel wrijving Wat betekent dat je voorzichtig moet zijn in verband met het mogelijk krijgen van microscheuren op de wanden van d baarmoeder of de anus.

Magere Penis

Beschrijving.
In plaats van het hebben van een grote omtrek,. Zijn er ook veel penissen die aan de slankere kant zijn.

Echte praatjes.
Veel mensen weten niet hoe ze met een magere penis om moeten gaan. vooral als ze een omtrek willen hebben. Het gaat echt allemaal om ervoor te zorgen dat je de penis in de juiste positie bent. En ervoor te zorgen dat wanneer je seks hebt de penis volledig in erectie is. Dan krijg je zoveel mogelijk dikte. Erectiemiddelen kunnen wel hulp brengen om de stijfheid te vergemakkelijken.

Jouw zet.
Een positie die echt kan helpen met een magere penis is om beiden op de zij te laten liggen. En van achteren te penetreren. De kont zit dan een beetje in de weg. En vaak zitten de benen dan dicht bij elkaar. Dat kan je het gevoel geven dat je een bepaalde omtrek hebt. Omdat je je benen rond de penis sluit, wat een vol gevoel geeft.

Besneden Penissen

Beschrijving.
De huid die de penis bedekt (o.a. de voorhuid) is verwijderd.

Echte praatjes.
Dit is de meest voorkomende soort penis in de Verenigde Staten.

Onbesneden Penissen

Beschrijving.
Simpel gezegd is de voorhuid intact gelaten. Het is over het algemeen een cultureel (regio, religie, traditie, etc.) bepaald ding.

Echte praatjes.
Onbesneden mannen moeten wat harder werken om het daar beneden schoon te houden. Want bacteriën kunnen in de extra huid vast komen te zitten.

Jouw zet.
Als de penis van slappe naar stijve gaat. Helpt het om de voorhuid terug te rollen om hem meer te stimuleren. Maar de eikel kan ook super gevoelig zijn Dus begin zachtjes. En vraag hem voortdurend wat goed voelt.

Telers

Beschrijving.
Je kent deze jongens wel. Penissen die groter zijn als ze hard zijn in vergelijking met wanneer ze slap zijn.

Echte praatjes.
Deze penisvorm is vrij algemeen.

Jouw zet.
Als je je klaarmaakt voor sexy tijd. Laat je partner dan volledig opgewonden raken tijdens het voorspel. Want op die manier weet je met welke lengte en dikte je werkt. En kun je je verwachtingen aanpassen. En bepalen welke posities voor je kunnen werken.

Douches

Beschrijving.
Penissen die min of meer even groot blijven,. Of ze nu klaar zijn om te gaan of slap zijn.

Echte praatjes.
Niemand weet waarom bepaalde penissen zo anders functioneren. Maar het is niet ongewoon dat sommige mensen eigenaar zijn van een douche.

Jouw zet.
Tijd om een stop te maken bij je lokale seksspeeltjeswinkel. Waarom? Je kunt een cockring gebruiken om die grote penis nog langer in erectie te houden. Ook kun je voor een diepere penetratie op je rug gaan liggen met je benen omhoog. Zodat ze je met de hele lengte penetreert.

Gebogen Penissen

Beschrijving.
Wanneer deze vorm in erectie gaan. Dan buigt de penis licht (of sterk) naar de ene of de andere kant.

Echte praatjes.
De penis zal vrij recht lijken wanneer het gewoon chillen is. Maar het is wanneer ze hard zijn dat de curve verschijnt.

Jouw zet.
Kijk naar de kromming als een onverwacht sexy voordeel. Experimenteer. En communiceer met je partner. Want wanneer de penis naar boven gebogen is. Zou het genoeg kunnen zijn om de G-spot (die zich meestal aan de voorwand van de vagina bevindt) te stimuleren. Om het te bereiken, probeer de cowgirl positie. En als het naar de zijkant gebogen is. Zorg er dan voor dat je samen de hoeken aanpast om er zeker van te zijn dat het voor beide het beste voelt.

Kleine Penissen

Beschrijving.
Om daadwerkelijk te worden beschouwd als medisch klein. Moet een penis twee standaardafwijkingen minder dan het gemiddelde [vijf centimeter] hebben. Wat betekent dat de penis iets meer dan drie centimeter lang is als hij rechtop staat. Een kleine penis kan alles zijn wat kleiner lijkt ten opzichte van andere die je hebt gezien.

Echte praatjes.
Lengte is één ding. Maar onderzoekers hebben nog geen omtrek (ook wel breedte) gemeten. Dus er zijn geen gevestigde getallen die voor dat gemiddelde rondzweven. Maar. Velen zijn het erover eens dat dikte belangrijker is dan lengte.

Jouw zet: Om meer van de penis te voelen als je met minder werkt. Probeer de coïtale uitlijningstechniek. Laat het bekkenbot direct tegen de clitoris drukken tijdens de penetratie.

Grote Penissen

Beschrijving.
Penissen die zeven centimeter lang of meer zijn bij het oprichten, wat ongeveer twee standaardafwijkingen langer is dan het gemiddelde van vijf, komen in aanmerking voor de aubergine.

Echte praatjes.
De kans is groot dat je nooit een penis tegenkomt die absoluut niet in je past.

Jouw zet.
Als het om penetreren gaat. Dan gaat het allemaal om glijmiddel. Dus daarom glijmiddel en nog meer glijmiddel. En je hoeft hem er niet meteen uit te halen. Besteed tijd aan voorspel. Waardoor je makkelijker in de penetratie kunt komen. En pro tip. Misschien vermijd je on-top posities als ze te veel van het goede zijn..

Onvoorspelbare Penissen

Beschrijving.
Deze penissen worden niet altijd hard of blijven niet hard als het moet.

Echte praatjes.
Ongeveer 40 procent van de penissen functioneren niet altijd zoals ze zouden moeten. Bovendien kan een onvoorspelbare penis eigenlijk een indicator zijn voor een groter gezondheidsprobleem.

Jouw zet:
Als je partner problemen heeft met deze penisvorm. Dan is het belangrijkste wat je kunt doen. Een steun in de rug. Als het een probleem opduikt, zeg dan. We komen er samen wel uit. En ga dan pas onbevangen door. In termen van slaapkamerspel is het belangrijkste ding om te doen. Tijd nemen voor het kussen, aanraken en orale seks. Zodat het lichaam en de geest volledig worden opgewonden. Als ze die erectie niet vertoont, Geen zorgen. Het gebeurt. In plaats daarvan. Geef orale seks. Initieer een tepelspel. Ga knuffelen. Of doe wat anders wat samen opwindt. Penetratie is niet alles! Erectiemiddelen kunnen wel hulp brengen om de stijfheid te vergemakkelijken.

Emotioneel Gevoelige Penissen

Beschrijving.
Dit type vorm is een penis die zijn erectie verliest als gevolg van verlegenheid, beschamende associaties, sociale angst rond seks. Of andere mentale hindernissen.

Echte praatjes.
Een onvermogen om een stijve te krijgen of te blijven houden zou een teken kunnen zijn dat ze zich psychologisch niet geweldig voelen over wat er aan de hand is. Misschien door het realiseren dat je niet zulke sterke gevoelens voor diegene waarmee je vrijt. Of het kan het tegenovergestelde betekenen. Je bent zo geïnteresseerd, dat het te veel druk uitoefent om goed te presteren.

Jouw zet.
Buiten de slaapkamer (in een veilige ruimte of wanneer geen van jullie beiden naakt en kwetsbaar zijn) een gesprek voeren. Om er zo zeker van te zijn dat jullie beiden op hetzelfde level zitten over jullie relatie en wat jullie fysiek van elkaar willen. Miscommunicatie en veronderstelde verwachtingen kunnen grote domper zijn.

Gladde Penissen

Beschrijving.
Heb je ooit een penis gezien die zo glad is. Dat hij uit marmer kan zijn gesneden? Dat is waar ik het hier over heb.

Echte praatjes.
Een gladde penis kan beter en natuurlijker voelen in je mond voor orale seks. Of als het je voor de eerste keer penetreert. Een gladde penis geeft weinig wrijving..

Jouw zet.
Als je partner weinig voelt tijdens penetratieve seks met dit type penis. Probeer dan een cockring. Of zelfs maar een geribbeld condoom. Wan de kleine inkepingen zorgen voor meer sensatie.

Vegetarische Penissen

Beschrijving.
Sommige penissen hebben een zeer geaccentueerd anatomie als ze stijf zijn. De aderen zijn dan niet alleen zichtbaar. Maar ook zeker fysiek merkbaar tijdens de seks.

Echte praatjes.
Twee dingen hebben over het algemeen invloed op iemands aderlijkheid. De genetica. En de spieren. Meestal hebben degenen die meer trainen meer uitgesproken aders. Hun aderen kunnen gewoon dichter bij de huid liggen. En niet per se groter zijn. Maar uiteindelijk wel het verschil maken.

Jouw zet.
Extra textuur zoals aderen van welke aard dan ook kan echt geweldig voelen voor veel. Wanneer een aderige penis de vagina binnenkomt. Dan kan het echt goed voelen omdat de meeste zenuwuiteinden in je vagina in dat lagere derde in de buurt van de ingang zitten. Probeer dus een positie waar je bovenop zit. En controleer zo de snelheid waarmee de penis in en uit beweegt.

Donkere Penissen

Beschrijving.
In principe betekent dit gewoon penissen waarvan de huid donkerder is dan de huid van de rest van het lichaam. En niet noodzakelijkerwijs het ras van een persoon.

Echte praatjes.
Misschien zijn je schaamlippen iets donkerder van kleur dan de rest van je huid? In beide gevallen is het gewoon een kwestie van pigmentatie en melanine.

Jouw zet.
De kleur van hun pik heeft geen invloed op de vorm of functie.

Sproetenpenissen

Beschrijving.
Net als donkerder gekleurde penissen is een sproetenpenis een speciaal type met opvallende sproeten of moedervlekken.

Echte praatjes.
Nogmaals. De huidskleur heeft niets te maken met de werking. Dat gezegd hebbende. Sproeten en moedervlekken kunnen andere dingen impliceren zoals soa’s of huidkanker in vermomming.

Jouw zet.
Als je met een nieuwe partner bent. Praat dan zeker over veiligheid. En gebruik altijd condooms als je het niet zeker weet. Voor gevestigde partners. Als je vlekken of gezwellen opmerkt die er eerder niet waren. Vraag een arts dan om dat  te checken. Voor soa’s. Ja. Maar ook voor kanker.

Behaarde Penissen

Beschrijving.
Of deze penis nu een hekel heeft aan scheren. Of niet verwacht dat hij seks zouden hebben. Of gewoon liever helemaal natuurlijk wil zijn. Wat normaal is! Dit type penis heeft schaamteloosheid rond zijn basis en balgebied.

Echte praatjes.
Schaamhaar heeft een doel. Het vangt bacteriën en vuil op. Plus houdt en zendt geuren uit die je naar je partner aantrekken. De zogenaamde feromonen.

Jouw zet:
Als haren je irriteren, draai dan niet om de hete brij heen. Vraag hem op een niet-schaamtevolle manier om een compromis. En zeg iets als. Hé Misschien kunnen we dit een beetje trimmen zodat ik niet ga schuren. Of het is comfortabeler voor mij. Dat gezegd hebbende. Het is zijn lichaam. En het is echt aan hem wat ermee te doen.

Geschoren penissen

Beschrijving:
Sommige mensen geven er de voorkeur aan om hun hele genitale gebied haarloos te houden. Of gewoon in iets minder struikachtigs te knippen.

Echte praatjes.
Hoewel schaamhaar helpt om ziektekiemen weg te houden. Er is niets gevaarlijks aan een geschoren penis.

Knobbelige Penis

Beschrijving
In principe, als je een klonterig uitziende penis op je handen hebt, kan dit een rode vlag zijn. Het kan echt subtiel zijn, maar peniskanker ziet er soms uit als een groei. Vaak zal een bult lijken op een beetje bloemkool. Het ontwikkelt zich meestal of begint op de voorhuid als de penis niet besneden is.

Echt waar? Deze is wat serieuzer, maar er is een klein aantal mensen met peniskanker. Hier is het ding. Het is heel zeldzaam dat iemand met een besneden penis peniskanker krijgt. Degenen die een hoger risico lopen zijn degenen die niet besneden zijn.

Maar wat voor een penis je ook hebt, ontdek wat je fijn vindt en gebruik speeltjes of een neukmachine alleen of in het bijzijn van je partner.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten