cropped-ae161-bulk-arm-detail_1000x1000-2.jpg

Tips voor fijne seks

Tips voor fijne seks

Het is de menselijke natuur om nieuwsgierig te zijn naar seks. En de nieuwsgierigheid houdt niet op. Zelfs niet als je het meerdere keren per dag. Zeven dagen per week,. En zelfs veel vaker!
Tips voor fijne seks. Zoals alle dingen. Niemand in een sleur geraken. En het integreren van nieuwe technieken en trucs maakt deel uit van wat seks zo verfrissend en intiem houdt. Zeker. Seks is er altijd geweest. En het nooit eindigende nieuwsgierigheidsgat eromheen maakt deel uit van wat het zo’n dynamisch onderdeel van ons leven maakt. Het is ook niet meer dan logisch dat wij mensen er voortdurend over nadenken. En ons afvragen. Doen we het allemaal? Zo ja. Hoe vaak? Doen we het goed? Wat valt er nog meer te proberen? Heeft iedereen een soort van seks die ik niet heb? Het goede nieuws is. Zolang het maar consensueel, veilig en gezond is. Ben je goed bezig.

Hoe maak je het nu nog heter?

Neem het niet serieus.

De truc is om plezier te beleven. Hou het ontspannen en sensueel. Bijvoorbeeld. Laat je man op het bed liggen zodat zijn hoofd iets over de rand hangt. Ga op de grond over hem heen staan. En terwijl je zijn bovenste helft kust en masseert. Kruip je dan langzaam een weg naar beneden over zijn lichaam

Gebruik je handen.

Vergeet niet. Er is nog veel meer lichaam om te verkennen als je de liefde bedrijft. Niet alleen kunnen je handen genieten van de hot spots rond een onderwaterwereld. Zoals zijn testikels en perineum. Maar ze kunnen ook goed gebruikt worden als je mond een adempauze nodig heeft.

Maak er een sensuele ervaring van.

Gevoelige focus oefeningen. Die vereisen dat paren zich te concentreren op het gevoel van worden aangeraakt worden vaak gebruikt om mensen te helpen opnieuw te verbinden in de slaapkamer.

De kern ervan is dat door zich te concentreren op hoe het voelt om aangeraakt te worden op bepaalde manieren. Het paar een beter begrip heeft van wat hen aanzet. Wat uiteindelijk leidt tot betere seks. Neem even de tijd om de ruggengraat van je partner te traceren. Of de kromming van de kont. In plaats van er alleen maar direct voor te gaan.

Laat een vibrator los.

Het geven van cunnilingus in deze positie kan onhandig zijn. Ongeacht hoeveel kussens er bij betrokken zijn. Houd een kleine vibrator bij de hand. of vertel je partner de vulva of penis  te stimuleren in aanvulling op de tong actie. Want inwendige seksspeeltjes kunnen ook het plezier voor twee vulva-eigenaars maximaliseren. En als je multi-orgasmisch bent. Is het oké om pauzes te nemen. Dingen te vertragen. Of een ander ritme van stimulatie te geven. Om je aan te passen aan de post-orgastische gevoeligheid van je partner.

Of een dildo.

Een dildo kan ook wonderen verrichten. Gebruik daarom dildo’s of interne vibrators. Het kan een heel fijn penetratie plezier geven. Dat vingers of tongen misschien niet kunnen geven.

Of een neukmachine.

Hét speeltje met een grote impact is wel de neukmachine.
Of “the fuckingmachine” zoals het in het Engels genoemd wordt.
Mechanisch of elektrisch aangedreven kan de neukmachine een vervanging zijn voor een (vrouwelijke of mannelijke) partner.
Enerzijds een welkome aanvulling voor twee of meer spelers.
Anderzijds heerlijk om naar te kijken omdat het zoveel meer mogelijkheden creëert.

Tips voor fijne seks

Ga je gang en kies een kant.

Als je van plan bent om van de 69 positie je belangrijkste plezier te maken. Is de meest comfortabele manier om dat te doen voor beiden zijn om op de zij te gaan liggen. Dus zij aan zij. Je hoeft je geen zorgen te maken over spierspanning of ledematen die daar niet mogen landen. En ook nog elkaars dijen gebruiken als kussen (een kussentje, als je wilt). Om de nekpijn tot een minimum te beperken. Win-win.

Schakel om op mondeling.

Blijf niet steken in een sleur met je orale seks vaardigheden. In deze context zijn go-to-bewegingen niet je vriend. Ga langzaam. Ga snel. Ga in cirkels. Ga in lange slagen Verander de druk en de zuigkracht. En creëer zo elke keer een unieke ervaring. Ook belangrijk? Wijsneus zegt. De heetste pijpbeurt is als de vrouw echt geniet van de sensaties van de pijpbeurt zelf.

Verminder de (figuurlijke) druk.

Orgasme hoeft niet het doel van 69 te zijn. Door de druk eraf te halen kan de positie leuk en speels zijn. Het kan een positie zijn waarin je je opwarmt. En naar een andere positie gaat voor een orgasme. Hot!

Opwindende standjes

Diepe penetratie

In elkaars ogen staren en je adem synchroniseren voor diepe, gepassioneerde seks kan behoorlijk geestverruimend zijn. Maar wat als je intens diep wilt gaan? Je weet. Het verkennen van ruimtes met een penis, dildo of strap-on voor diepe penetratie is heerlijke ontdekkingstocht. Nou. En dat is ook behoorlijk opwindend.

Diepe penetratie kan Multi zintuiglijke stimulatie geven aan verschillende erogene zones op het lichaam. Inclusief meer wrijving op de clitoris Stimulatie van de G-spot. En A-spot En zelfs cervicale stimulatie. Maar het soort geslacht dat je gewend bent en je je eigen anatomie spelen een rol in hoe aangenaam diepe penetratie voor je is.

Als je geen seks posities doet voor diepe penetratie op de reg, kun je overwegen om een paar stappen te nemen om jezelf zo comfortabel mogelijk te maken als je ze uitprobeert, zegt Chavez. Ze raadt ook aan om “voldoende smering” te gebruiken, wat u kan helpen om diep te penetreren en u comfortabel te voelen in het proces.

Maar let op.

Houd in gedachten dat diepe penetratie niet voor iedereen is. Verschillende anatomische types kunnen diepe penetratie pijnlijk maken. Sommige vrouwen hebben een omgekeerde baarmoeder of baarmoederhals die wat ongemak kunnen veroorzaken bij de penetratie. Andere vrouwen kunnen aandoeningen ervaren zoals endometriose. Of chronische bekkenpijn die pijn kan veroorzaken door ontsteking en benauwdheid in de bekkenbodemspieren. En voor sommige vrouwen zorgt een diepere penetratie niet voor zoveel stimulatie als andere posities. Voor anderen is het weer verbazingwekkend.

Sommige seksposities (en sommige mensen) zijn gewoon beter geschikt voor een diepe penetratie. Probeer dus probeer deze hete bewegingen als je in de stemming bent voor iets intensers.

Van achteren

Opgeheven heupen bieden een lage drempel om te penetreren. En. Dit geeft grote G-spot stimulatie. Je kunt dit nog verbeteren door het delen van fantasieën terwijl je bezig bent.

Doe het. Ga met met je gezicht naar beneden liggen. Met je heupen lichtjes verhoogd. Probeer een kussen onder je buik te plakken. En spreid je benen recht uit. Laat je partner van achteren tot je doordringen.

Gezicht tegen elkaar

Omdat de benen hier breder zijn. Sta je meer open voor het ontvangen van alles wat je partner te bieden heeft. Daarom is deze positie is ook geweldig. Omdat je in staat bent om het tempo te controleren. En hoe diep je wilt dat de penis of de strap-on van je partner gaat. Bovendien houdt deze positie de handen vrij om over het hele lichaam van je partner (of die van jezelf) te dwalen. Gooi voldoende diepe zoenen in de mix. Diep zoenen kan zeer aangenaam en opwindend zijn.Wat het lichaam kan helpen ontspannen. En spanning in het bekkengebied kan loslaten. Zodat een diepere penetratie comfortabeler is.

Doe het. Terwijl je partner op een stoel of op de rand van een bed zit. Zit je in zijn schoot Met je gezicht naar hem toe.

Bovenop

Vanuit deze positie kun je je benen breder openen voor een dieper gevoel. Deze beweging zorgt ook voor een ruime G-spot actie. Dat is die plek aan de voorkant van de vaginawand. Je kunt ook je tepels stimuleren terwijl je rijdt voor extra plezier.

Doe het. Laat je partner gaan liggen. En je klim bovenop. Duw tegen de borst van je partner. Of tegen het bed om je beweging te controleren.

Koeienhoedster

Dit geeft je een geweldige G-spot stimulatie, en je kunt zo diep gaan als je wilt, afhankelijk van je stoten, zegt Kerner. Plus, je krijgt de kans om te domineren. Aangezien jullie allebei behoorlijk actief zijn in deze positie, probeer een beetje vuile praat om het nog heter te maken.

Doe het: Net als bij de klassieke cowgirlpositie sta je aan de top als je partner achterover ligt, en je duwt hun lichaam van zich af voor de hefboomwerking. De twist hier is dat je partner assisteert. Door je heupen of dijen vast te houden, ondersteunt hij je gewicht en stijgt hij op om aan je bewegingen te voldoen.

Missionarisstand

Het is een klassieker. En met een reden. Deze geeft je diepe stimulatie. Gecombineerd met intimiteit. Om het genot naar een volgend niveau te brengen Til je je benen over de schouders van je partner. Probeer lekkere kussens toe te voegen voor maximale nabijheid.

Doe het. Ga liggen terwijl je partner bovenop je ligt. Van aangezicht tot aangezicht.

Op zijn hondjes

De hoek van deze positie maakt een diepe penetratie mogelijk. Dankzij de neerwaartse hoek. En het is geweldig voor G-spot stimulatie. Plus De handen van je partner zijn vrij om je clitoris te stimuleren. Of een kleine tepelactie uit te voeren.

Doe het: Ga op je handen en knieën zitten terwijl je partner direct achter je knielt. En je van achteren penetreert.

De kajuit

Aangezien dit waarschijnlijk niet je go-to-position is. Zal het daarom aanvoelen als een hele nieuwe wereld daar beneden. Die nieuwheid kan de penetratie nog dieper laten voelen dan ze eigenlijk is. Plus. Het niet kunnen zien van je partner kan ongelooflijk sexy zijn omdat je niet weet waarmee ze je zal verrassen met een volgende handeling. Je kunt ook een externe vibrator gebruiken om het lichaam te prepareren voor meer comfortabele en plezierige seks.

Doe het. Je partner zit. En je gaat terug in zijn schoot. Met het gezicht naar buiten.

Scheppen

Je partner heeft meer invloed. En ook steun in deze positie. Zodat ze haar lichaam kan bewegen op een manier die maximale diepte geeft. Bovendien kan de partner gemakkelijk een handje helpen. En bijvoorbeeld de clitoris stimuleren terwijl jij duwt. Clitorale stimulatie naast een diepere penetratie zorgt voor verschillende punten van stimulatie. En opwinding om het plezierpotentieel te verhogen. Deze positie is ook perfect voor wanneer u beiden moe bent. Maar nog steeds in de stemming.

Doe het. Ga naast elkaar liggen in de lepelstand. En buig je knieën een beetje zodat je partner je van achteren kan binnendringen.

De Zeeschelp

Je benen zijn breed gespreid. Waardoor je veel meer diepte krijgt. En vanuit deze positie geeft het bekken van je partner clitorisstimulatie terwijl je partner tegen je aan duwt. Of je bent vrij om dat in eigen hand te nemen. Een diepe zoen kan de dingen ook een boost geven.

Doe het. Ga op je rug liggen met je benen omhoog en uit. Ga met je enkels zo ver mogelijk terug naar je hoofd. Dan komt je partner je binnen in missionaire stijl.

De Om

In deze houding gaat het om het openstellen van je benen en heupen. Hier kun je op meerdere manieren diep gaan. Sluit de ogen met je partner als je een hoogtepunt bereikt voor extra intimiteit. Probeer een beetje te zoenen of bewerk de tepels om het nog intenser te maken.

Doe het. Je partner zit dwars op de benen. Dan zit je op zijn schoot. Met je gezicht naar voren. Vervolgens wikkel je je benen om de rug van je partner. Trek je je benen en lichamen elkaar dichterbij. En schommel je heen en weer.

Pretzel Dip

Met deze sekspositie creëer je zowel de fysieke als de emotionele diepte. Je hebt de diepere penetratie dan het hondjes standje Terwijl je toch oogcontact kunt maken. Bonus. Deze positie is ideaal voor wat extra clitoris-actie van je partner. Dus altijd een pluspunt.

Doe het. Ga op je rechterzijde liggen. Je partner knielt. Loopt over je rechterbeen. En krult je linkerbeen om zijn linkerzijde heen.

De kikker

Net als bij het strijkijzer laten je opgetilde heupen in deze positie een superdiepe penetratie toe. En als je het kussen onder je bekken legt. Dan kan dat je partner echt helpen om die G-spot echt te pakken te krijgen. En je rug te laten rusten. Je kunt je partner je  clitoris laten stimuleren. Terwijl hij/zij duwt. Of u kunt het zelf doen zoals je dat wilt.

Doe het. G dus op je handen en knieën zitten. Houd je heupen omhoog. Laat je hoofd en armen op het bed rusten. En laat zo je partner je van achteren binnenkomen.

Balletdanser

Om deze positie echt te laten werken voor een diepe penetratie. Probeer je je opgestoken been over de heup van je partner te leggen voor een bredere beenopening. Als dat een beetje te veel flexibiliteit vraagt. Dan is deze face-to-face positie nog steeds een goede optie met en lagere beenhouding. Voeg daar een intieme zoen aan toe om super intiem te worden.

Doe het. Ga op één voet staan. Kijk naar je partner. En wikkel je andere been om zijn middel terwijl hij je zal helpen te ondersteunen.

Kruiwagen

Met je benen letterlijk om de heupen van je partner. En je lichaam in een neerwaartse helling. Creëert dit zo een grote diepe penetratie situatie. En niet te vergeten. Het is een serieuze armtraining. Jullie zullen het allebei behoorlijk druk hebben in deze positie. En kunnen een beetje fantasie kunnen toevoegen om het nog sexyer te maken. En wanneer je je armen wilt laten rusten. Gebruik een tafel. Of de rand van het bed.

Doe het.  Ga daarom op je handen en voeten staan. En laat je door je partner bij het bekken oppakken. Klem dan zijn taille vast met je dijen.

Flippertovenaar

Je benen zijn breed gespreid in deze positie. En leent zich daarom voor diepe stoten. Je kunt ook proberen een been tegen de schouder van je partner aan te leggen voor een nog diepere penetratie. Of. Als je een goed evenwicht hebt. Eén hand gebruiken om je tepels of clitoris te stimuleren.

Doe het. Ga in een gedeeltelijke brugpositie staan. Met je gewicht op je schouders. Je partner dan komt in een knielende positie bij je binnen.

Nederlands Nederlands English English

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten