cropped-ae161-bulk-arm-detail_1000x1000-2.jpg

Seks posities voor het weekend

Seks posities voor het weekend

Voorspelbaarheid is soms een goede zaak. Ik vind het leuk om te weten dat mijn elektriciteitsrekening altijd onder de €60,- blijft. Dat mijn vader in principe altijd op zondagmiddag beschikbaar is voor een telefoontje. En dat de televisie altijd herhalingen mijn favoriete programma heeft. Er is iets met de wetenschap dat je je ergens geen zorgen over hoeft te maken. Dat het altijd hetzelfde zal zijn.

Seks is niet noodzakelijkerwijs een van die dingen

Het is onvermijdelijk dat je in een relatie in een seksuele routine terechtkomt. We houden van wat we leuk vinden! Maar na een tijdje wordt hetzelfde doen saai. En we weten allemaal wat er gebeurt als de seks met onze partner saai wordt. Beide partijen worden prikkelbaar. Gefrustreerd. En onverzadigbaar geil. Zozeer zelfs dat je seksuele drang kan dalen. De makkelijkste manier om uit een routine te komen is. Zonder twijfel. Een nieuwe positie proberen. Het is de tijdloze manier om seks leuk. En spannend te maken zonder echt veel te hoeven experimenteren.

Ik zal altijd aanraden om fetisjen te onderzoeken. Begrijp me niet verkeerd.
Dit zijn geen posities die hem “gek maken”. Dit zijn posities die het plezier van jou en je partner vergroten. Dus. Wat heb je te verliezen? Of je deze nu al hebt geprobeerd. En bent vergeten. Of gewoon een kleine variatie van je gebruikelijke zendeling wilt. Geen schaamte.

1. Cowgirl

Uiteraard een basis. Maar veel mensen voelen zich daarbovenop ongemakkelijk. Of het nu hun lichaam is. Of dat ze niet weten wat ze moeten doen. Als dit een nieuwe positie voor je is. Probeer dan je benen in verschillende posities te zetten. Om zo te zien wat voor je het meest comfortabel is. Rechtop zitten kan een training zijn op je binnenste dijen. Dus probeer een been naar de zijkant te schoppen. Als je seks hebt met iemand met een penis. Laat hem dan ook één knie uitsteken. En kijk. Of het makkelijker is voor je lichaam. Om je aan te passen aan zijn benen die een beetje uitgespreid zijn.

Als seks pijnlijk voor je kan zijn. Dan is het een geweldige positie om het te proberen. Omdat je de diepte. De snelheid. En de druk kunt controleren. Een andere manier om dit gemakkelijker te maken op je knieën en dijen. Is om je partner je rug te laten ondersteunen met zijn benen gebogen bij de knieën.

De cowgirl kan ook voor zowel man of vrouw op een neukmachine.

Seks posities voor het weekend

2. Benen boven de schouders

Dit is iets waar mensen voor terugdeinzen. Als ze denken dat ze niet flexibel genoeg zijn. Maar je zal verbaasd zijn! Deze positie vereist geen vervelende flexibiliteit. Maar het is nuttig als je partner je helpt. Dit is een mooie. Want het duwt je benen samen. Waardoor je vagina strakker. En strak blijft rond zijn penis of vingers. Deze positie heeft de bijnaam “G-Whiz”. Omdat het het raken van je G-spot gemakkelijker maakt. Ik hoop dat deze aan de top van je lijstje staat!

3. Orale seks: knieën naar de borst

Een sleur krijgen met orale seksposities is heel reëel. Dus. Probeer dit standje. En trek je knieën naar je borst. Het voelt misschien vreemd aan in het begin. Maar het is een nieuwe manier voor je partner om heerlijk te penetreren. Het kan ook een zeer losse vorm van bondage zijn. Want je handen zijn te druk bezig met het vasthouden van je benen. Of om je partner aan te raken. Vertel hem of haar precies wat hij of zij moet doen.

4. Face-to-face

Je kunt deze positie innemen op een bed. Op een bank. Of in een stoel. De face-to-face positie van deze positie stelt je in staat om verbinding te maken met je partner. En is uiteraard super sexy. Experimenteer met op hem zittend. En je zit er bovenop. Dan kun je ook proberen om tegen een stoel te zitten. En hem van voren te laten binnendringen. Je kunt ook proberen je benen om hem heen te wikkelen. Zo kun je nog dichterbij. En intiemer genieten. En het maakt het doen van kegelbewegingen terwijl hij in je zit supergemakkelijk (en super, super heet).

5. Lepelen

Dit is een geweldige positie om te proberen in de ochtend 😉. Als je seks hebt met een persoon met een penis. Wil je de kleine lepel zijn. Prima.
Maar je kan de grote lepel zijn. Als je penetratieve seks hebt met vingers. Zo kunnen jij en je partner super dicht bij elkaar komen. De penis of vingers komen vanuit een andere hoek. Dus het kan anders aanvoelen. En makkelijker je G-spot raken. Als het makkelijk voelt. Kun je ook je bovenbeen optillen.

6. De brug

Dit kan gedaan worden bij penetratieve of orale seks. We weten allemaal hoe een brug eruit ziet. In principe vereist de positie het vasthouden van een brug in de typische zendingspositie. Door de verhoging kan je partner dieper gaan. En je vagina in een andere positie brengen. Deze positie geeft ook gemakkelijk toegang voor je partner. Of voor jou. Om de clitoris te stimuleren. Terwijl hij of zij binnendring. Prettig voor iedereen die erbij betrokken is. Als je het mij vraagt.

7. Orale seks: rollen op je zij

Dit werkt zowel voor het geven als voor het ontvangen van orale seks. Als je geeft, laat je je partner dan op zijn kant liggen terwijl je tegenover hem ligt. Dit kan aan de rand van het bed zijn. Of in het midden met je op je zij liggend. Dit kan ook het favoriete standje van elke middelbare scholier zijn, Het standje 69!.

Als je ontvangt. Kunt je dezelfde stappen volgen. Ga op je zij liggen. En laat je partner van de zijkant komen. Dit zal er voor iedereen anders uitzien. Afhankelijk van je anatomie. E de persoon aan wie je orale seks geeft. Maar de focus ligt hier op het wisselen van perspectieven. Zodat je niet direct tegenover elkaar komt te liggen. Nogmaals. Ee proberen de hoek te veranderen om verschillende delen van zowel de clitoris als de penis te raken. Houd dat dus in gedachten als je deze positie probeert. Het uitzicht is ook prettig in deze positie.

8. Vrijen op de rand van het bed

Een andere draai aan de zendeling en de benen boven de schouders. Deze positie houdt in dat je partner naast het bed staat terwijl je aan de rand ligt. Je kunt de positie van je benen boven de schouders hier toevoegen. Of je kunt je benen naar je de borst trekken. In een “V”-vorm laten uitsteken. Of wat maar comfortabel voelt. Wat goed is aan deze positie. Is dat je partner stevig op de grond staat. Zodat hij of zij dieper. En gecontroleerder kan duwen. Dat wil zeggen sneller of langzamer. Harder of zachter. Wat je maar wilt!

9. Liggend op je buik

Alle seksposities terwijl je op je buik ligt kunnen zeer ontspannend en intiem zijn. Maar ze kunnen ook krachtig. Heet. En sexy zijn. Afhankelijk van het soort stemming waarin je verkeert. Je moet dit standje zien als een seksposities om te proberen als je je moe voelt. En wilt dat je partner het grootste deel van het werk doet.

10. Doggy Style

Doggy-style is waarschijnlijk de meest spraakmakende sekspositie voor het oppeppen van je seksleven. De meeste koppels vinden Doggy-style seks ondeugend. En heet. Terwijl sommigen het een geweldige manier vinden om plekjes te raken die ze anders niet zouden raken. Maar Doggy-style heeft niet alleen betrekking op één positie. Er zijn veel verschillende variaties. Die je hieronder vindt.

11. Knielende Seksposities

Wanneer veel mensen voor het eerst op zoek gaan naar nieuwe en hete seksposities. Proberen ze vaak meteen variaties die meest voorkomende. Zoals de missionarishouding of Doggy-style. Ook wel ‘op zijn hondjes’ genoemd. Het blijkt dat de meeste van deze ‘gewone’ houdingen inhouden dat je op je rug of op je buik ligt.

Voor veel koppels zijn deze variaties van ‘gewone’ houdingen gewoon te saai. Als je dit ook zo ervaart. Waarom probeer je dan niet een aantal knielende seksposities uit om de dingen wat pittiger te maken. Ze houden allemaal in dat je op je knieën zit.

12. Books Ends positie

De Book Ends positie is vrij interessant. Veel koppels vinden het moeilijk om comfortabel te penetreren in deze sekspositie. Dat wil niet zeggen dat het geen leuke liefdespositie is!

Om de Book Ends positie uit te voeren. Moeten jij en je partner beide op je knieën tegenover elkaar op je bed liggen. Je partner moet zijn knieën spreiden. Zodat hij zich naar het bed kan laten zakken. Terwijl jij zo hoog mogelijk moet blijven. Wanneer je partner iets lager is dan jij. Dan hij zijn penis naar binnen laten glijden. Je moet hem misschien even helpen om hem naar binnen te leiden. Als het comfortabel is. Kan hij dan zijn benen weer bij elkaar brengen. En beginnen met zichzelf op te tillen. Je kunt ook achterover leunen. Om de penetratie dieper. En aangenamer te maken voor je partner.

13. Bloeiende orchidee

De bloeiende Orchidee heeft een beetje gemeen met de gebogen knie positie. Omdat jullie beiden in dit standje tegenover elkaar staan. Terwijl jullie beide maar op één knie zitten. Het is ook een van die posities die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt geprobeerd.

Om het te proberen. Gaan jij en je partner op je knieën tegenover elkaar staan. Jullie moeten zo dichtbij zijn dat jullie elkaar gaan omhelzen. Je gaat dan allebei je rechterknieën optillen. Zodat je rechterdijen evenwijdig aan het bed zijn. En je onderbenen verticaal staan met je rechtervoeten stevig op het bed. Zo kan je partner gemakkelijk naar binnen.

Als hij veel groter is in deze positie. Dan kun je een kussen onder je knie leggen om jezelf hoog genoeg op te tillen.

Wat het meisje doet in de bloeiende orchideeënstand

Wanneer je voor het eerst in de bloeiende Orchide-positie terecht komt. Kan het zijn dat je het een beetje onhandig vindt. Je zult niet in staat zijn om bijzonder snelle seks. Of lange bewegingen te maken.

Maar oefening zal dit goedmaken. De bloeiende Orchidee is meer een intieme positie voor jou en je partner. Je kunt jezelf met elke korte slag op je partner duwen. Of tegen hem aan duwen terwijl hij op je knarsetandend staat. Je kunt je armen om zijn middel en rug wikkelen. Of ze onder zijn armen leggen. En op zijn schouders houden. Je kunt hem ook kussen op zijn nek. Wangen. Lippen en oren. Je kunt ook je handen op zijn kont leggen. Om hem bij elke beweging in je te trekken.

Wat doet man in de bloeiende orchideeënstand

Je partner moet gewoon in een mooi gestaag ritme bewegen. Bij het uitoefenen van de bloeiende Orchidee. Hij zal merken dat hij geen lange slagen kan maken. Vanwege de positie waarin hij zich bevindt. Maar in plaats daarvan moet hij kortere slagen maken.

Je partner kan ook zijn armen om je heen slaan. Hij zal merken dat hij in de perfecte positie is om zijn vingers door je hoofdhuid te laten lopen. Of zelfs licht aan je haar te trekken. Hij kan ook zijn handen op je kont leggen. En je met elke slag naar binnen trekken. Hij kan je ook constant tegen hem aan trekken. Terwijl hij met zijn schaambeen aan je clitoris aanraakt.

Flexibel

De bloeiende Orchidee heeft niet veel flexibiliteit nodig. Maar omdat het er een beetje anders uitziet. Of zelfs raar is voor sommigen. Hebben niet veel mensen dit standje geprobeerd.

De bloeiende Orchidee is ideaal voor als je iets anders wilt proberen. Terwijl je langzame, gepassioneerde seks hebt. Het hebben van anale seks in de bloeiende Orchidee positie kan lastig zijn.  Als je flexibel bent. Probeer dan naar voren. Of naar achteren te leunen met je partner. Om de hoek van penetratie te veranderen.

Vergeet niet om van knie te wisselen als je het oncomfortabel vindt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten