cropped-ae161-bulk-arm-detail_1000x1000-2.jpg

Meer sperma

Meer sperma

Heb je je afgevraagd hoe je meer sperma kunt produceren? Als je zo vruchtbaar mogelijk wilt zijn. Dan zul je zowel de kwantiteit als de kwaliteit van het sperma moeten maximaliseren.
De kans is groot dat je op dit moment niet het maximale uit elk van de vruchtbaarheidsfactoren  haalt. Onze moderne levensstijl heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van het sperma dat mannen produceren.

Tip 1: Verbeter uw dieet!

Een belangrijke reden voor de historische trend van voortdurend verminderde mannelijke vruchtbaarheid is het slechte dieet van vandaag de dag. Te weinig vitamine. En de giftige stoffen in veel bewerkte voedingsmiddelen richten een ravage aan op kwetsbare zaadcellen.

Je zult meer sperma produceren als je je dieet richt op onbewerkt voedsel.

Probeer het volgende op te nemen:

Vlees.
Biefstuk. Vis. In het bijzonder kabeljauw en zalm. En schelpdieren.

Fruit.
Citrusvruchten. Bessen. En bananen.

Groenten.
Broccoli. Kool. Spruitjes. Asperges. Spinazie. En boerenkool.

Volkoren en noten.
Vooral walnoten.

Maar ook.

Neem de moeite om de consumptie van vleeswaren. Zoals worst. Salami’s. Kant-en-klaarmaaltijden. Maar ook soja. Vanwege het hoge gehalte aan fyto-oestrogeen. En koemelk tot een minimum te beperken.

Melkvervangers zoals amandel- of hazelnootmelk worden minder snel besmet door hormonen die worden gebruikt om de opbrengst van industriële melk en vleesproductie te optimaliseren. Minimaliseer de blootstelling aan zware metalen. Bijvoorbeeld van goedkope vis. Bovendien verhoogt groene thee het energieniveau. En verbetert de circulatie in haarvaten.

Eet veel verschillende, onbewerkte voedingsmiddelen. Drink groene thee. En neem een mannelijk vruchtbaarheidssupplement.

Vitaminen

Verschillende micronutriënten zoals vitaminen. Vitaminoïden. Aminozuren. En sporenelementen hebben bewezen effectief te zijn in het verbeteren van de hoeveelheid. Maar ook op de mobiliteit. En tevens op de vorm van het sperma. Dit vertaalt zich direct in een betere algemene spermakwaliteit. En dus een hogere kans op zwangerschap.

De 11 weken durende doorlooptijd van het sperma maakt het echter kostbaar en tijdrovend om dagelijks ingrediënten te vinden en kwaliteitsvoedsel te bereiden. Een voedingssupplement is een veel goedkopere. Maar ook meer handige methode om het mannelijke lichaam te voorzien van de spermavoedingsstoffen. Die het dagelijks nodig heeft.

Spermaproductie neemt veel tijd in beslag

Spermatogenese is het productieproces van gezonde zaadcellen. Spermatozoa genaamd. Algemeen bekend als sperma. Begrijp de ontwikkeling van sperma. En produceer meer sperma met deze tips. Tijdens dit proces ondergaan de mannelijke oerstam-cellen. Spermatogonia genaamd. Een celdeling aan(meiose) om spermatozoïden te produceren. Dit zijn de primaire mannelijke gameten. Voortplantingscellen die de mannelijke helft van de normale set chromosomen dragen) in veel seksueel voortplantende organismen.

Gedreven door de stamceldeling begint de spermatogenese in de puberteit. En gaat meestal door tot de dood.

Het rijpingsproces duurt in totaal 64 dagen. Het transport en de opslag in de testikels duurt nog eens 2 weken.

Het eerste sperma van “hogere algemene kwaliteit” zal dus pas 10 weken na het begin van de maatregelen om het te verbeteren in het ruggenmergvocht worden gevonden.

Dus produceer meer sperma door een dieetwijziging door te voeren gedurende minimaal drie maanden – idealiter natuurlijk tot een succesvolle bevruchting!

Waarom spermavoedingsstoffen permanent moeten worden toegediend.

De zaadcellen hebben 11 weken nodig om te rijpen in de testikels voordat ze klaar zijn voor de ejaculatie.

Als je vandaag je dieet aanpast, duurt het dus drie maanden voordat het betere sperma klaar is voor de bevruchting.

Je moet het dieet of supplement daarom voortdurend aanhouden. Idealiter tot je partner zwanger is of tot je besluit om een andere behandeling toe te passen.

Een gezond, evenwichtig dieet vereist iets meer planning en uitgaven dan een goedkoop, koolhydraatrijk fastfooddieet. Maar de voordelen voor uw spermatogenese en uw algehele gezondheid en conditie zullen enorm zijn.

Tip 2: Houd ze koel!

Koel je testikels. En produceer meer. Je zult meer sperma produceren als je testikels op de ideale temperatuur zijn voor de ontwikkeling van het sperma. Dit is tussen de 29 en 35 graden Celsius. En ook de reden dat de testikels zich aan de buitenkant van het menselijk lichaam bevinden. Dat een normale bedrijfstemperatuur van 37 graden Celsius heeft.

Als de temperatuur in de testikels stijgt tot boven de 36 graden Celsius, Dan vertraagt de productie van sperma aanzienlijk!

Het totale proces van spermiogenese is zeer gevoelig voor omgevingsfactoren. Zoals hormonen, temperatuur en beschikbaarheid van grondstoffen. Suboptimale omstandigheden zullen daarom onvermijdelijk leiden tot een gecompromitteerd eindproduct. Dit verkleint de kans dat een gezond, beweeglijk zaadcel een eicel bevrucht.

Produceer meer sperma door de blootstelling van je balzak aan overtollige warmte tot een minimum te beperken! Vermijd het dragen van een strakke spijkerbroek. En het plaatsen van hete laptopcomputers op je schoot.

Zorg er altijd voor dat uw balzak goed gelucht. En gekoeld is. Door boxers te kiezen in plaats van slipjes. En het vermijden van stoelverwarming. Lange sauna’s. En zonnebank sessies.

Tip 3: Maximaliseer het niveau van uw mannelijke seksuele hormonen!

Mannelijke seksuele hormoonproductie pieken tijdens de REM-droomfase. Om je productie te maximaliseren. Is het daarom belangrijk om veel hoogwaardige slaap te krijgen. Idealiter zeven uur. Of meer. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat hoge intensiteit van lichaamsbeweging (HIIT) de productie van mannelijk seksueel hormoon verhoogt. Vooral wanneer grote spiergroepen worden geactiveerd.

Ontwikkel je spieren. En produceer meer sperma. De grote beenspieren. Bilspieren. En quadriceps). Borstspieren (borst). Latissimus. En ruggengraatspieren (rug). Kunnen het beste worden geactiveerd met samengestelde oefeningen. Waarbij meerdere grote spiergroepen betrokken zijn. Zoals kraakpanden Dead-lifts. Bankdrukken. En pull-ups. Het regelmatig uitvoeren van deze oefeningen zal uw mannelijke seksuele hormoonspiegels verhogen. En bijdragen aan het verbeteren van je kwaliteit van leven. Inclusief je fysieke gezondheid. Uiterlijk. Zelfvertrouwen. En je seksleven.

Blijf uit de buurt van korte onderbrekingen!

Hormonen die worden gebruikt om de spiergroei te versnellen zullen de productie van sperma negatief beïnvloeden. Ze veroorzaken onevenwichtigheden in de hormoonhuishouding en testikelatrofie (krimp). Het wordt daarom sterk aangeraden om geen extra hormonen te consumeren. Via injectie. Of oraal. Vooral wanneer je probeert zwanger te worden.

Produceer meer sperma door gewichtstoename om op natuurlijke wijze je seksuele hormoonproductie te verhogen. Kijk eens naar het 5×5 strong-lifts programma.

Tip 4: Masturbeer minder!

Het ejaculaat van een gezonde, lichamelijk volwassen man in de voortplantingsleeftijd zonder vruchtbaarheidsgerelateerde problemen. Bevat doorgaans tussen 300 miljoen en 500 miljoen spermatozoën.

Het is interessant om op te merken dat slechts een paar honderd zaadcellen overleven. In het zure milieu van de vagina. En zo kandidaten worden voor een succesvolle bevruchting.

Je moet dus minder masturberen om meer sperma beschikbaar te hebben. Voor een perfecte bevruchting. 

Produceer meer sperma door minder te masturberen. En meer seks te hebben! Om je spermatelling te maximaliseren moet je 2-5 dagen voor het afleveren van je perfecte prik afzien van seks en masturbatie!

Koop daarom een neukmachine voor je partner om een uitstel van seks of masturberen niet te frustreren.

meer sperma

Onderzoek

Klinisch onderzoek heeft aangetoond. Dat overmatige masturbatie de viriliteit beïnvloedt. Door zowel erectiestoornissen als voortijdige ejaculatie op de lange termijn.
Spermamonsters verkregen via geslachtsgemeenschap bevatten tussen 70% en 120% meer sperma dan spermamonsters van masturbatie. De redenen hiervoor worden niet volledig begrepen. De oorzaak wordt verondersteld te liggen in de holistische stimulatie van de zenuwen in alle zintuiglijke systemen tijdens de seks.

Een uitgebreide sperma-analyse omvat ook het meten van de concentratie van witte bloedcellen. Het niveau van fructose. Brandstof voor het sperma. Het totale volume van het ejaculaat. De pH. Want die moet alkalisch zijn omdat de vagina zuur is. En de liquefactie-tijd van het ejaculaat.

Tip 5: Minimaliseer de giftige stoffen!

Stop met roken. En produceer meer sperma. Uit studies is gebleken dat het aantal zaadcellen hierdoor drastisch daalt. Met zo’n 2% per jaar.

In 2008 toonde een rapport aan dat het effect van feminiserende chemicaliën op de ontwikkeling van mannen in alle klassen van de wervelsoorten een wereldwijd fenomeen is.

Oestrogeen is een vrouwelijk hormoon. Maar in hoge concentraties ook een toxine. De algemene gezondheid kan daarom dramatisch toenemen. Wanneer oestrogeen tot een minimum wordt beperkt. Een manier om dit te bereiken is het verbeteren van je dieet met voedsel dat laag in koolhydraten. En hoog in proteïne en omega-3 vetzuren is.

Daarnaast moet je al het gebruik van recreatieve drugs. Waaronder alcohol en nicotine. Tot een minimum beperken. Sommige onderzoeken suggereren dat roken de geslachtsdrift. En de algehele bloedcirculatie. Inclusief naar de penis, verlaagt.

Produceer meer sperma door onbewerkt voedsel te eten. Rook niet. Minimaliseer het gebruik van alcohol. Andere drugs. En alle andere giftige stoffen!

Tip 6: Vergeet niet om dit belangrijke aminozuur op te nemen

L-Arginine. Of gewoonweg Arginine. Is cruciaal voor veel stofwisselingsprocessen. Meerdere studies hebben aangetoond dat het bijzonder effectief is bij het stimuleren van de mannelijke vruchtbaarheid.

Arginine:

Reguleert de ontspanning van de bloedvaten. Dit bevordert een effectievere bloedcirculatie. Waardoor het risico op beroertes. En een hartaanval afneemt. Belangrijk voor de mannelijke vruchtbaarheid is dat een betere doorbloeding de erectie mechanisch verbetert. Waardoor de geslachtsgemeenschap effectiever wordt.

Is een natuurlijke remedie voor de behandeling van erectiestoornissen. Door het ondersteunen van de doorbloeding van de penis.

Bevordert een gezonde spiergroei. Eiwitsynthese.

Verlaagt de hypertensie (hoge bloeddruk). En verbetert de doorbloeding van de haarvaten. Bijvoorbeeld bij oorsuizingen of haaruitval.

En Arginine.

Versterkt het immuunsysteem

Verbetert de weerstand van het hormoon van de bloedsuikercontrole in gevallen van diabetes

Helpt om vetten en cholesterolen (LDL en HDL) op een gezond niveau te houden.

Is een begeleidende behandeling voor aderverkalking. Vasculaire verkalking.

Vergemakkelijkt het geheugen en het leren

Leidt tot beter sperma. Het verhoogt de hoeveelheid geëjaculeerd sperma. Verbetert het aantal zaadcellen. Maar ook de beweeglijkheid.

In 1998 kregen Luis Ignarro, Robert Furchgott en Ferid Murad de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde voor hun onderzoek naar de voordelen van stikstofoxide (NO). Dat rechtstreeks en uitsluitend door Arginine wordt geproduceerd.

Produceer meer sperma. En stimuleer de erectiele functie door Arginine in combinatie met Pijnboomschorsextract per dag te consumeren.

Tip 7: Probeer te mediteren en gedraag je beter!

Leer meditatie. En produceer meer sperma. De hormonale onevenwichtigheden veroorzaakt door overmatige stress. Gebrek aan beweging. En slechte voeding hebben een grote invloed op het gevoelige proces van spermatogenese.

Een beter tijdsbeheer. En betere communicatie in je werk en privéleven. Inclusief je relatie. En zal de emotionele stress verminderen.

Mindfulness

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) meditatie is de enige meditatiepraktijk. Waarvan klinisch is bewezen dat deze stress. Depressie. Angst. En ongerief vermindert. En zo de levenskwaliteit van gezonde mensen verbetert.

In 10 minuten per dag kunt u de zelfcontrole. De objectiviteit. De tolerantie. De flexibiliteit. De gelijkmoedigheid. De concentratie. En ook de mentale helderheid verbeteren. Je zult ook je emotionele intelligentie. En het vermogen om je met vriendelijkheid. Acceptatie. En mededogen tot anderen. En tot jezelf te verhouden, verbeteren.  

Een nauwe verwantschap met MBSR, MBCT (Mindfulness-Based Cognitive Therapy) en mindfulness vaardigheden zijn gevonden om een positieve relatie te hebben met echtelijke bevrediging 10. Er wordt dan ook gedacht dat Mindfulness behandeling de huwelijkstevredenheid verbetert.

Meer sperma produceren door stress te verminderen. Beter te eten. Beter slapen. En meer te bewegen!

Tip 8: Schakel uw Bluetooth uit!

Hoewel nog niet sluitend. Ssuggereert onderzoek van de Europese Vereniging voor Menselijke Voortplanting en Embryologie dat de elektromagnetische straling die door mobiele telefoons wordt uitgezonden een invloed heeft op de gezondheid van sperma. Houd daarom uw bluetooth zoveel mogelijk uitgeschakeld.

Produceer meer sperma door je bluetooth uit te schakelen. Als je het aan moet hebben,. Draag dan wel je mobiele telefoon in je jaszak. In plaats van in je broekzak. Als je het daar draagt. Zal het ook de stof onnodig aantrekken. En de temperatuur rond je scrotum verhogen.

Tip 9: Probeer een mannelijk vruchtbaarheidssupplement

Een gezonde voeding die geoptimaliseerd is om de ideale omstandigheden voor een gezonde spermiogenese te bieden. Levert alle bouwstenen voor de zaadcellen zelf. De voedingsstoffen voor opslag. En activering (zwemmen) wanneer dat nodig is. En de antioxidanten die helpen bij het herstellen van eventuele schade aan het DNA van je sperma.

Produceer meer sperma door het maximaliseren van je antioxidant inname zoals vitamine B en C, D (blootstelling aan de zon), E en A, Foliumzuur en Zink. Dit gebeurt het meest efficiënt door het eten van powerfoods. En supplementen!

Vitamine D

Vitamine D is een nuttig bestanddeel om in op te nemen. Onderzoek heeft aangetoond dat vitamine D belangrijk is voor de mannelijke vruchtbaarheid. En de ontwikkeling van sperma. Maar wetenschappers zijn nog steeds bezig met het blootleggen van de exacte mechanismen. Foliumzuur beïnvloedt ook de kwaliteit van het sperma. Wetenschappers hebben een verband gevonden tussen een laag foliumzuurgehalte. En een lager aantal zaadcellen. Het is het beste om een vruchtbaarheidssupplement te nemen. Dat een combinatie van deze belangrijke voedingsstoffen bevat. Om je kansen om je vruchtbaarheid te verbeteren. En zo te maximaliseren.

Een natuurlijke voedingssupplement therapie voor mannen is:

Relatief goedkoop.

Effectief na drie tot zes maanden.

In staat om de beweeglijkheid van het sperma met maximaal 23% te verhogen. Het ejaculaatvolume met maximaal 33% te verhogen. En het aantal zaadcellen met maximaal 215%.

Geen bijwerkingen

Er is een aanzienlijk assortiment van vruchtbaarheidssupplementen voor mannen beschikbaar op de markt. De producten verschillen sterk in prijs en samenstelling.

Waarom voedingsstoffen

De zaadcellen hebben 11 weken nodig om te rijpen in de testikels. Voordat ze klaar zijn voor de ejaculatie.

Als je vandaag je dieet aanpast. Duurt het wel drie maanden. Voordat het betere sperma klaar is voor de bevruchting.

Je moet het dieet of supplement daarom voortdurend aanhouden. Idealiter tot je partner zwanger is. Of tot je besluit om een andere behandeling toe te passen.

Tip 10: Begin met yoga!

Leer yoga. En produceer meer sperma . Het zal je verbazen dat yoga wetenschappelijk bewezen is dat het de vruchtbaarheid van mannen ten goede komt.

Specifieke yogahoudingen. Zoals. De Pigeon Pose. Dancers Pose. Twisting Triangle. En Sun Salutations zullen de mannelijke vruchtbaarheid ten goede komen.
Door:

Stimulering van de doorbloeding van je bekkengebied.

Het openen van je heupgewrichten.

Vermindering van de stressniveaus.

Een meta-studie van 77 klinische studies die de voordelen van yoga op de mannelijke vruchtbaarheid onderzoeken. Concludeerde:
Aanvullende en alternatieve geneeskunde (CAM). Maar ook yoga. Triggert neurohormonale mechanismen. Die stress en angst verminderen. De autonome functies verbeteren. En zo de reproductieve gezondheid verbeteren.

Lees meer over mannelijke vruchtbaarheidsyoga. Lees een goed eenvoudig boek over yoga. Zoals de KISS Gids voor Yoga. En vind een lokale beginnersles.

Conclusie

Elke man. Die van plan is een kind op te maken. Kan meer sperma produceren door een veelheid aan levensstijlkeuzes te maken.

Het verhogen van de hoeveelheid (telling). En de kwaliteit (motiliteit en morfologie) van het sperma vereist daarom een holistische benadering. De algemene kwaliteit van het ejaculaat en de gezondheid van de spermatozoa is een directe weerspiegeling van de gezondheid van het individu.

Je kunt dus je hormoonbalans verbeteren. Door beter en schoner voedsel te eten. En tegelijkertijd verwerkte voedingsmiddelen te vermijden.

Slaap goed. En beweeg meer om de seksuele hormoonproductie te verhogen. En om meer te communiceren. En te plannen met uw partner. Dit zal stress verminderen. En de hormoonbalans verbeteren.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten